عبدالله عبدالله از کمک‌های ایران به مردم افغانستان قدردانی کرد تیم ملی فوتسال افغانستان قبل از جام جهانی در ۳ تورنمنت شرکت خواهد کرد آمریکا و آلمان درباره پیوستن اوکراین به ناتو هشدار دادند برنامه بازی‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در جام جهانی ازبکستان طرح پوشش بیمه‌ای اتباع و مهاجرین خارجی مجاز ساکن ایران آغاز شد سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان: در جام جهانی همه راه‌ها به تیم‌های بزرگ ختم می‌شود سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان: برای شگفتی سازی به جام جهانی می‌رویم کاظمی‌قمی در مشهد: از هر ابتکار و پیشنهادی در راستای رشد افغانستان حمایت می‌کنیم + فیلم حسین شمس: به تیم ملی فوتسال افغانستان خوش‌بینم، آنها سرنترسی دارند تیم ملی افغانستان در جام جهانی فوتسال با آرژانتین، آنگولا و اوکراین هم‌گروه شد برنامه جهانی غذا: سیل در افغانستان به ۸۰ هزار نفر آسیب رسانده است گلر تیم ملی فوتسال افغانستان: آرزو دارم نماینده خوبی برای کشورم در جهان باشم فیلم | دومین محموله کمک‌های بشردوستانه ایران به مزارشریف رسید سازمان ملل وضعیت مناطق سیل زده افغانستان را بحرانی عنوان کرد دومین هواپیمای کمک‌های بشردوستانه ایران به افغانستان اعزام شد شعری از سیدحکیم بینش، شاعر افغانستانی برای رئیس‌جمهور فقید ایران + فیلم یادبود مهاجرین افغانستانی در قم برای شهدای خدمت | کاظمی قمی: رئیسی برای حمایت از مردم افغانستان راه تعامل را برگزید محمدجواد صفری دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان به گیتی‌پسند اصفهان پیوست کاظمی قمی: ایران ۳۰۰ میلیون متر مکعب حقابه از افغانستان دریافت کرده است ۱۰۰هزار مهاجر افغانستانی در مراسم وداع با رئیس جمهور در مشهد شرکت کردند
سرخط خبرها

تکثیر مهربانی

  • کد خبر: ۱۳۳۶۱۶
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۱
تکثیر مهربانی
در حاشیه شهر مدرسه‌هایی وجود دارد که «خداگردان» است؛ البته این نکته را یکی از معلم‌ها می‌گفت. درواقع این مدارس «خودگردان» هستند؛

بعضی‌ها وجودشان برکت است. حضورشان باعث خیر است و لحظه شماری می‌کنند فرصتی پیش آید تا دست خلق خدا را بگیرند و گرهی از زندگی آن‌ها باز کنند. در حاشیه شهر مدرسه‌هایی وجود دارد که «خداگردان» است؛ البته این نکته را یکی از معلم‌ها می‌گفت.

درواقع این مدارس «خودگردان» هستند؛ یعنی یک آدم دغدغه‌مند که نمی‌توانسته است ببیند یک بچه به هردلیلی نمی‌تواند در مدارس دولتی ثبت نام کند، دوستانش را جمع می‌کند و به بچه‌های افغانستانی و ایرانی که نتوانسته اند در مدارس دولتی ثبت نام کنند، درس می‌دهند. سابقه این مدارس در مشهد به دهه ۶۰ برمی گردد.

سال قبل بعد از تحولات سیاسی در افغانستان، جمعیت دانش آموزان این مدارس افزایش یافت. امسال با هماهنگی مسئولان، خوشبختانه بخش زیادی از این بچه‌ها در مدارس دولتی ثبت نام کردند و مثل برادران و خواهران هم زبان ایرانی شان، پشت میز‌های مدرسه‌های ایران، الفبای یکدلی و مهرورزی می‌آموزند. تأمین کتاب‌های درسی برای بچه‌های مدارس خودگردان، همیشه با چالش‌هایی روبه رو بوده است.

کمبود کتاب درسی جدید و دشواری تهیه چند دست کتاب برای یک مهاجر افغانستانی، باعث شده است مسئولان مدارس خودگردان با کمک دوستان ایرانی شان، همه ساله کتاب این بچه‌ها را تأمین کنند. امسال، اما کتاب نو کم است و من و تعدادی از دوستانم که افتخار خدمت رسانی به کودکان حاشیه شهر را داریم، مجبور شدیم تا زمان تهیه آن، فراخوانی بدهیم تا کتاب بچه‌ها تأمین شود. من به یکی از مدیران مدرسه‌ای در قاسم آباد زنگ زدم.

مدیر مهربان از دانش آموزانش خواسته بود کتاب‌های سال گذشته خود را بیاورند تا برسانیم به دست بچه‌های مدرسه خودگردان. روز یکشنبه وقتی رفتم مدرسه تا کتاب‌ها را تحویل بگیرم، با انبوهی از پلاستیک‌های رنگارنگ روبه رو شدم که پر از مهربانی بودند. دختران آن مدرسه با مهربانی، کتاب‌های سال قبل را بسته بندی کرده بودند تا برسد به دست دوستان هم زبانشان. در طول دو هفته گذشته، این چندمین محموله مهربانی است که به دست بچه‌های مدرسه خودگردان می‌رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->